Senaste nyttEtt flertal boende har missat att betala in månadens avier. Vi ber därför att samtliga boende kollar så att de har betalat sina avier. Information om er faktura och betalning kan ni hitta på er personliga sida på realnode.se. 

Läs mer

En undersökning av elementen i fastigheten kommer ske nästa vecka, vår fastighetsskötare behöver därför tillgång till lägenheterna under följande dagar: 2/3 - Axgatan 2 till 12 och 3/3 - Axgatan 14 till 22. Arbete utförs under tiderna ca: 7:00 till 16:00.

Läs mer

Eftersom att det är många i fastigheten som har egna tvättmaskiner och torktummlare i lägenheterna uppmanar vi i styrelsen alla som inte tvättar i tvättstugan att hämta sina tvättlås som sitter på bokningstavlan.

Läs mer

Styrelsen har fått in många frågor kring betalningar som sker genom autogiro. För att fortsätta betala med autogiro behöver man skicka in en ny anmälan till FF-Fastighetsservice AB som är vår nya förvaltare från och med 2021-01-01.

Läs mer

Vi i styrelsen vill hälsa alla i föreningen ett gott nytt år och hoppas att alla tar hand om sig i dessa svåra tider. Nu ser vi fram emot 2021 och hoppas att alla får ett riktigt bra år! Med vänliga hälsningar Styrelsen

Läs mer

Från och med den 1 januari 2021 kommer FF-Fastighetsservice AB vara förvaltare för vår fastighet.  Detta innebär att vi i föreningen inte längre har HSB som förvaltare. Från årsskiftet skall alla ärenden hanteras av FF-Fastighetsservice.

Läs mer

Värmesystemet i fastigheten är nu på och skall fungera i samtliga bostäder.  Ale VVS har därmed satt på värmen i systemet.   

Läs mer

Värmen ska vara tillbaka nu, vi har provkört systemet genom att höja värmen till radiatorerna mer än vad det SKA vara vid den här utetemperaturen. Se till att alla termostater är fullt uppvridna till högsta siffran. Om någon/några radiatorer i lägen

Läs mer