Välkommen till Brf Täckdiket 3 i Mölndal

Välkommen till vår hemsida!
Kom gärna med synpunkter och förslag via vårt kontaktformulär!

Senaste nytt


Från och med den 1 april 2022 kommer avgiften för samtliga bostadsrätter höjas med 2 % för att möta ökade kostnader och inflation.

Läs mer

Styrelsen har nu 6 parkeringsplatser för elbil tillgänglig. Hyran för dessa parkeringsplatser är 550 kr/månad. Till detta tillkommer kostnad för elförbrukning med ett påslag om 20 % per KwH. Vänligen kontakta styrelsen om du önskar en plats.

Läs mer

Den 6/9 kommer varmvattnet stängas av från 7.30 och kommer vara avstängt fram till eftermiddagen. Varmvattnet kommer vara avstängt i samtliga lägenheter. Detta är på grund av att vi kommer byta ut värmeväxlaren.

Läs mer

Låsen vid bommarna har bytts så att de nu tar både A-nycklar och den nyckeltyp dom tidigare annonserats. Det går därför nu att fortsätta köpa a-nycklar hos låssmed för att få tillgång till bommar.

Läs mer

Inför städdagen vill vi be alla att märka upp sina cyklar i cykelrummet med namn och lägenhetsnummer. Cyklar som saknar märkning på städdagen kommer forslas bort. Detta görs för att ge mer utrymme i cykelförråden.

Läs mer

Söndag den 24 april är det dags för vårstädning av gården. Vi startar kl 11 och hjälps åt att sopa, rensa och göra fint på vår gård. Fika och grillkorv serveras vid 13 tidenContainer ställs upp bakom miljöhuset 23/4-24/4.

Läs mer

Bomlåsen har byts ut. A-nycklar går ej längre att använda. Klicka på inlägget för att läsa mer.

Läs mer

Styrelsen har fått information om att flera boende har haft problem med varmvattnet. Problemet är rapporterat till vår förvaltare och försöker hitta felet.

Läs mer

Styrelsen önskar att informera om att avgifterna för våra bostadsrätter höjs för 2022 med 1,5%.

Läs mer