Tillgång till lägenheter - avstängning av ventiler

Efter en överenskommelse med styrelsen för Brf Täckdiket 3 kommer byte av samtliga radiatorer i hela fastigheten att bytas ut då ett flertal radiatorer spruckit vilket har orsakat stor skada på parkett och annat i lägenheterna.

Detta har fört med sig stora kostnader för föreningen och därför har beslut tagits att samtliga radiatorer måste bytas ut.

För att detta ska kunna genomföras så måste Kungälvs rör och FF Fastighetsservice få tillträde till er lägenhet vid två tillfällen.

Redan från och med idag torsdag 9 september kommer rörläggarna att knacka på för att få komma in och stänga av ventilerna för värmesystemet. Denna sitter oftast i ett köksskåp så vi är tacksamma om ni kan plocka undan så att rörläggaren kommer åt. Detta arbete tar ca. 10 min.

Kungälvs rör kommer att knacka på i alla trappuppgångar hos de som inte innan har öppnat för att stänga av den 13:e september mellan 7-16.

Det är mycket viktigt att detta görs för att inte nya läckage ska uppstå och därmed orsaka stora fuktskador i er lägenhet.

Har ni ingen möjlighet att vara hemma så kommer vi att låsa upp med huvudnyckel så lås ej överlås. Ni som har bytt dörrar och lås och inte kan vara hemma kontakta: Anders 0708443956 el. Fredrik 0703043720 för en tidsbokning eller utlåning av nycklar.

När detta är utfört så kommer arbetet med att byta radiatorerna att starta på Axgatan 2 och sen fortsätta trapphus för trapphus.

Vi kommer att skicka ut nya lappar när det är dags för ert trapphus att byta ut radiatorerna.

Vi som utför arbetet:
John 0704-190913
Daniel 0704-190888