Styrelsen har påbörjat ett arbete med Kungälvs rör och FF Fastighetsservice för att byta ut samtliga gamla radiatorer i byggnaden. Arbetet med att byta ut radiatorer kommer pågå under slutet av sommaren och början av hösten.

Läs mer

Föreningen är nu färdiga med förhandlingarna med Hyresgästföreningen och har kommit fram till att höjning av hyrorna i våra hyreslägenheter kommer ske med 1.10 % från och med 1 Juli 2021.

Läs mer

Styrelsen välkomnar samtliga bostadsrättsmedlemmar till Årsmöte 2020. Årsmötet kommer att vara den 8:e juni 2021 kl 18:00 ute på vår gård på grund av rådande pandemi. Hoppas vi ses där!

Läs mer

Styrelsen ber samtliga boende att tänka på hur de hanterar sitt avfall i miljöhuset. Om ni är osäkra på vart ni skall slänga saker finns en vägledning på dörren till miljöhuset.

Läs mer

Vill du vara med och påverka utvecklingen i vår fastighet? I så fall kontakta valberedningen, vi söker nu kandidater till nästa års styrelse!

Läs mer

På onsdag förmiddag kommer det att förekomma några kortare avbrott i internetuppkopplingen på grund av att Telenor uppgraderar nätverksswitcharna i föreningen. Arbetena påbörjas kl 09.00 och beräknas vara avslutade kl 12.00.

Läs mer

Ett flertal boende har missat att betala in månadens avier. Vi ber därför att samtliga boende kollar så att de har betalat sina avier. Information om er faktura och betalning kan ni hitta på er personliga sida på realnode.se. 

Läs mer