Det är flera boende som inte har fått sina hyresavier/avgifter för denna månaden.Om ni inte har fått hem något så kan ni gå in på realnode.se och logga in med bank-id. Där inne har ni tillgång till era avier.

Läs mer

Styrelsen har den 14 september tagit beslut om dränering. Arbetet kommer att medföra oväsen och otillgänglighet. Mer information och tidsplan kommer att komma så fort styrelsen har mer information.

Läs mer

Föreningsstämma den 29 juni 2023 kl 18.30 på Fässbergs Mariagård. Kallelse och årsredovisning har skickats ut till samtliga inom föreningen.

Läs mer

Helgen mellan den 25-28 maj kommer det ske arbete i vattenledningen vid Bifrostgatan. Detta påverkar vattentillgången i Mölndal/Göteborg och dess närområden. Se mer genom att klicka på inlägget.

Läs mer

Söndag den 14 maj är det dags för vårstädning av gården. Vi startar kl 11.00 och hjälps åt att sopa, rensa och göra fint på vår gård. Fika och grillkorv serveras vid 13-tiden.

Läs mer

Det är problem med porttelefonerna. Styrelsen håller på att försöka se vad som är orsaken till problemet. På grund av påskhelgen kan det ta lite tid.

Läs mer

Vattenläcka har skett i förråden mellan Axgatan 6-8. Sanering pågår. För mer information, klicka här.

Läs mer